• €300,- korting op je bruidsaccessoires bij een trouwjurk v.a. €1199,-
  • CBW-erkend

Trouwjurk verkopen

Wil jij je trouwjurk verkopen?

Plaats dan nu jouw Trouwjurk in onze veel bezochte TrouwjurkenPlaza!

Snel online je trouwjurk verkopen!

De Trouwjurken Plaza van Wedding Company is het meest bezochte platform met meer dan 500.000 bezoekers per jaar van oriënterende bruidjes op zoek naar dé trouwjurken van hun dromen.

Onze Trouwjurken Plaza wordt mede veel bezocht door bruiden die kiezen voor duurzaamheid, en daarom graag een tweede kans willen geven aan een tweedehands of nog niet gedragen japon.

Met al ruimt mee dan 1000 verkochte tweedehands & vintage bruidsjurken welke door bruiden zijn aangeboden via onze TrouwjurkenPlaza en/of Vintage afdeling in onze bruidswinkels, kan onze Trouwjurken Plaza & bruidsmode Vintage afdeling dan ook een groot succes genoemd worden.

Waarom je trouwjurk verkopen via de Wedding Company Plaza?

  • al reeds meer dan 1000 verkochte Vintage en Tweedehands trouwjurken
  • online de meest bezochte website door de oriënterende bruid
  • altijd een up-to-date aanbod van de mooiste trouwjurken
  • met eigen professionele ateliers altijd gegarandeerde kwaliteit en vertrouwen voor de bruid
  • de bruid weet dat ze bij ons alleen vooraanstaande bruidsmode merken vind
  • Je Trouwjurk kan genomineerd worden voor presentatie in onze Bruidswinkel*
  • mogelijkheid tot passen van de trouwjurk door de bruid bij Trouwjurken Plaza*
  • je hoeft niet zelf te leuren met je mooie trouwjurk
  • je bepaald zelf de verkoopprijs van jouw trouwjurk

Contant geld voor je trouwjurk

Regelmatig worden er trouwjurken uit de Trouwjurken Plaza door ons genomineerd voor presentatie in onze Bruidswinkel, wat vaak zorgt voor een snellere verkoop*

Daarnaast kan het voorkomen dat wij dusdanig enthousiast zijn over jouw trouwjurk dat door ons een aanbod wordt gedaan en wij direct de japon van jou overnemen*

(* presentatie in onze bruidswinkel en eventuele directe overname geschieden uitsluitend door selectie van TrouwjurkenPlaza, hierover kan niet worden gecorrespondeerd)

Nieuw! De Vinted voor Bruidsmode! Verkoop nu je trouwjurk in onze Trouwjurken Plaza!

In onze Trouwjurkenplaza vind je een brede collectie van één keer gedragen en nieuwe trouwjurken. Jaarlijks bezoeken meer dan 500.000 bruiden onze website en kiezen daarbij zeer regelmatig voor een japon uit deze collecties. Wil jij je trouwjurk verkopen dan kun je deze vanaf slechts € 25,- al online plaatsen.

Veelgestelde vragen

Hoe gaat het in zijn werk?Wat is een goede vraagprijs voor mijn japon?Moet mijn trouwjurk ook gereinigd zijn?Mijn jurk heeft een kleine beschadiging, kan ik deze nu nog inbrengen?
Nadat jouw Trouwjurk geplaatst is in onze Plaza neemt een potentiële koper direct contact met jou op via het opgegeven e-mailadres of telefoonnummer. Overdracht en betaling worden door jou zelf geregeld. Tip: maak hierover duidelijke en goede afspraken!
De ervaring leert dat een aannemelijke vraagprijs ongeveer de helft bedraagt van de nieuwprijs van de japon en is daarbij afhankelijk van de aankoopdatum en merk. Exclusieve merken behouden langer hun waarde.
Ja, we adviseren wel dat je japon professioneel is gereinigd bij een daarvoor erkende stomerij. Uit ervaring weten wij dat dit de verkoop van jouw trouwjurk bevorderd. Dit om teleurstelling te voorkomen.
Wij adviseren hier duidelijk en eerlijk over te zijn. Tevens bieden wij jou de service de japon tegen vergoeding te laten herstellen in ons bruidsatelier.
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0