• €300,- korting op je bruidsaccessoires bij een trouwjurk v.a. €1199,-
  • CBW-erkend

Adverteren

Adverteren in Wedding Company

We zijn natuurlijk super trots op onze nieuwe website en hopen dat je er als aanstaande bruid met veel plezier doorheen bladert. Omdat we in de afgelopen jaren steeds meer zijn gaan samenwerken met specialisten op het gebied van trouwen & de invulling van de huwelijksdag, hebben we er voor gekozen om deze nieuwe website als platform voor diverse specialisten op het gebied van de huwelijksdag in te gaan richten. In de loop van de tijd zul je dan ook veel meer aanbieders aantreffen die een specifieke toevoeging kunnen doen aan DE grote dag!

Wil je als ondernemer meer informatie over de mogelijkheden om te adverteren via Wedding Company.nl? Stuur dan even een email met je bedrijfsprofiel en je website naar:
INFO@WEDDINGWONDERLAND.NL t.a.v. Rudy Neugebauer & Simon van der Meer. Een van de heren neemt dan op korte termijn contact met je op om de mogelijkheden door te nemen. Je bent van harte welkom om samen met ons door te groeien tot een waanzinnig interessant platform/info-magazine voor de aanstaande bruidsparen!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0