• Betalen in 3 termijnen v.a. € 100,-
  • CBW-erkend
  • Gratis verzending v.a. € 100,-

Wedding Company

Welkom op de geheel nieuwe website van de Wedding Company

Laten we beginnen met een felicitatie. Die is zeker op zijn plaats. Want……. jullie gaan trouwen!

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Hier bij de Wedding Company… We LOVE!

De komende tijd zal spannend, en bovenal druk voor jullie zijn. Er moet zoveel geregeld worden, veel moet worden afgevinkt van het ‘’lijstje’’.

Vakkundige Stylistes en Coupeuses

Haal even adem…. want…
Met ons team van fantastische Stylistes en Coupeuses hebben wij tezamen in ons team meer dan 100 jaar ‘’vakkundige ervaring”,
om jou te helpen om in ieder geval al 3 vinkjes te kunnen wegstrepen op jullie ‘’To do Wedding-list’’.

Bij het vinden van je Droomjapon en Bruidsaccessoires naast het eventuele vermaken van de door jou uitgekozen trouwjurk,
kijk daar kunnen we jou al bij helpen!

Ons Fantastische team van opgeleide vakmensen zien in een oogopslag precies wat bij jou past.
En doordat onze Stylisten aandachtig luisteren naar jouw wensen, smaak en gevoel… kun “jij” alles even loslaten.
Het komt goed! Ik ga hier mijn droomjurk vinden, en nu heerlijk genieten van de persoonlijke aandacht samen met mijn gezelschap.

Thea

Styliste

Linda

Coupeuse

Alcina

Coupeuse

Anna

Styliste

Het vinden van jouw droomjapon

Een geweldige Pasbeleving vinden wij ontzettend belangrijk, je komt tenslotte om eigenlijk wel één van de belangrijkste kledingstukken uit jouw leven uit te zoeken en te passen.

Onze Stylistes zullen er daarom ook alles aan doen om jouw pasbeleving te laten slagen… even het gevoel van Pampering, prachtige jurken passen in jouw style totdat die ene speciale jurk wordt gevonden.

De Jurk waar jij emotioneel van wordt, die bijzondere jurk die jou laat stralen, en waarin je naar jezelf blijft kijken in die grote spiegel…. want eigenlijk wil je deze bruidsjurk nu al nooit meer uit doen.

Dan volgen er wat tissues en een heerlijk glaasje bubbels, de styliste maakt nog wat foto’s van jou en je gezelschap en dan is het moment daar…

Je afpasafspraak bij het bruidsatelier

Nadat we een eerste afpasafspraak hebben ingepland in één van onze ‘’eigen’’ Ateliers, (Almere of Rotterdam) zul je stralend en met een geweldige beleving achter de rug onze Premium Store verlaten.

En wat super fijn is, jouw Bruidsjurk van je dromen mag meteen mee naar huis!

De afspraken die daarna volgen vinden plaats in één van onze eigen Ateliers, waar onze vakkundige coupeuses het vanaf hier overnemen van onze stylistes.

De door jou gekozen Bruidsjurk moet als een tweede huid om je lichaam vallen, het moet comfortabel aanvoelen en gewoon perfect passend zijn voor jullie grote dag, alleen dan zul jij het stralende middelpunt zijn van jullie bruiloft.

Ervaren coupeuses

Onze coupeuses hebben samen meer dan 50 jaar ervaring binnen de Bruidsmode-Ateliers. Wil je een halter, spaghetti bandje, lage rug of toch meer parels of kristallen?
Alles is mogelijk en realiseerbaar door onze coupeuse toppers!

Je leest, de Wedding Company gaat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, vakkundigheid en het totale plaatje van een geweldige niet te vergeten pasbeleving voor onze bruiden.
Een beleving die je je nog lang zal heugen, en van zult nagenieten. 

Liefde voor ons vak en onze gasten
Want….. We love ‘’LOVE’’, we houden van onze bruiden en staan als één groot team achter de prachtige kwaliteit en designs van de Designers waar we al jaren mee werken, en die ons elke keer weer weten te verassen met hun unieke trendy maar ook romantische designs voor de bruid van nu. 

Tres-Chic en Bianco Evento de Designers van deze tijd en andere labels waar wij bij de Wedding Company enorm trots op zijn om mee samen te werken de afgelopen jaren en voor de toekomst.

Wil jij graag een afspraak maken voor een geweldige Pasbeleving?

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0