• €300,- korting op je bruidsaccessoires bij een trouwjurk v.a. €1199,-
  • CBW-erkend

WELKOM BIJ WEDDING COMPANY

WIJ BEGELEIDEN JOU IN JE ZOEKTOCHT NAAR DIE ENE SPECIALE DROOMBRUIDSJURK

Laten we beginnen met een felicitatie. Die is zeker op zijn plaats. Want… jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

De komende tijd zal spannend, en bovenal druk voor jullie zijn. Er valt van alles te doen! Drie belangrijke dingen op je ‘to-do’ lijstje zijn het vinden van je droomjapon, het uitzoeken van de bruidsaccessoires en het laten vermaken van je trouwjurk zodat deze als gegoten zit. Deze drie punten kun je op het moment dat je dit leest al wegstrepen! Het team van Wedding Company zorgt er namelijk voor dat jouw wensen vertaald worden in het droomplaatje dat je (misschien) al in je hoofd hebt.

ONTMOET ONZE VAKKUNDIGE STYLISTES EN COUPEUSES


Met ons team van fantastische stylistes en coupeuses hebben wij in totaal meer dan 100 jaar aan vakkundige ervaring voor je klaarstaan.

Deze opgeleide vakmensen luisteren als geen ander aandachtig naar jouw wensen, ze bespreken je smaak en toetsen je gevoel. Binnen een mum van tijd denk jij: ‘Het komt goed! Ik vind mijn droomjurk hier. Samen met mijn gezelschap ga ik heerlijk genieten van deze bijzondere ervaring en de persoonlijke aandacht.’

 

DIT ZIJN DE GEZICHTEN VAN TEAM WEDDING COMPANY

Thea

Styliste

Linda

Coupeuse

Alcina

Coupeuse

Anna

Styliste

NA HET VINDEN VAN JOUW DROOMBRUIDSJURK…

Je hebt die éne trouwjurk gevonden. Die bijzondere jurk die jou laat stralen, en die je nooit meer uit wil doen. De tissues zijn opgeborgen, de glaasjes bubbels zijn uitgedeeld en de foto’s zijn gemaakt. Nu komt het leuke… je jurk mag meteen met je mee naar huis! Stel je eens voor; af en toe kun je even spieken en wegdromen bij de gedachte aan jullie mooiste dag.

Pasafspraak

Natuurlijk plannen we wel gelijk een eerste pasafspraak met je in. De door jou gekozen bruidsjurk moet namelijk als een tweede huid om je lichaam vallen, het moet comfortabel aanvoelen en gewoon perfect passend zijn voor jullie grote dag. En wil je een halter, spaghettibandjes, een lage rug of toch meer parels of kristallen?

Onze vakkundige coupeuses, die samen meer dan 50 jaar ervaring hebben binnen de buidsmode, ontvangen je graag in ons eigen atelier in Almere om ervoor te zorgen dat je jurk helemaal op jouw lijf en wensen afgestemd wordt.

Wedding Company staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, vakkundigheid en een geweldige, niet te vergeten pasbeleving voor onze bruiden. Een beleving die je nog lang zal heugen, en waar je nog vaak van zult nagenieten.

LIEFDE VOOR ONS VAK EN ONZE BRUIDEN

We houden van de liefde en van onze bruiden! Om jou, onze bruid, de beste kwaliteit te kunnen bieden werken we al jaren samen met grote designers als Très Chic en Bianco Evento. Hun unieke, trendy maar ook romantische designs passen helemaal bij jou, de bruid van nu.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0