• €300,- korting op je bruidsaccessoires bij een trouwjurk v.a. €1199,-
  • CBW-erkend

Alles over Lingerie

De juiste Bruidslingerie is dé basis voor een Perfecte Bruidsjurk!

Bruidslingerie van Poirier, voor dé bruid die er op haar mooist uit wil zien.

Over Bruidslingerie..

De aankoop van Bruidslingerie, en daarmee dus de ‘basis’ van je Wedding-Look, gaat hand in hand met de (on)mogelijkheden van de bruidsjurk van jouw keuze. Laat je altijd goed adviseren door een bruidsmodespecialist en koop nooit van tevoren of zonder professioneel advies de basis van je bruidsjurk. Je zult zien dat de bruidslingerie écht het verschil maakt.

BRUIDSLINGERIE IS GEEN GEWONE LINGERIE

De juiste bruidslingerie zorgt er namelijk voor dat je vrouwelijke vormen worden geaccentueerd en dat jouw bruidsjurk perfect tot zijn recht komt. Een bruidsjurk met de juiste bruidslingerie ziet er heel anders uit dan een jurk die met gewone lingerie wordt gedragen. Oók zorgt bruidslingerie voor een rechte en uiterst elegante houding, waardoor jouw huwelijksdag niet meer stuk kan. Kortom, de aankoop van de ideale bruidsjurk begint bij de perfecte bruidslingerie!

De Poirier Lingerie collectie..

De speciale technische kenmerken van de bruidslingerie van Poirier garanderen een fantastische pasvorm en dus een geweldige basis van iedere Wedding-Look. Poirier staat door een gerichte focus op kwaliteit en design al meer dan 25 jaar garant voor de Ultieme foundation van iedere bruidsjurk. Met Poirier kies je voor de mooiste versie van de jurk van jouw dromen.

De belangrijkste kenmerken van Poirier bruidslingerie

Van Torselet tot Plak-BH, wat past bij jou?

In het uitgebreide assortiment van Poirier vind je écht alles wat je nodig hebt. Kijk onderstaand voor ons aanbod.

Torselet

Een torselet is de beste foundation voor iedere trouwjurk, want een torselet zorgt ervoor dat de bruidsjurk die jij uitkiest helemaal tot zijn recht komt. Torseletten corrigeren het figuur bij de taille en de buik. Er zijn bij Poirier toseletten verkrijgbaar voor verschillende figuurtypen en vanzelfsprekend ook voor grotere maten.

BH

Een BH kun je niet dragen onder en bruidsjurk met een lage rug, tenzij je kiest voor een speciale lage rug BH. Bij Poirier zien wij vaak dat een BH wordt gecombineerd met Shapewear, om op die manier de best mogelijke pasvorm en silhouet te creëren voor jouw bruidsjurk. Al onze BH’s zijn strapless en zijn ook verkrijgbaar in grote maten. Uiteraard kunnen de BH’s van Poirier ook worden gedragen onder casual kleding na je huwelijk.

Slips, Strings, Hipsters

Combineer een torselet, gewone BH met een slip, string, hipster of short van Poirier. Bruidslingerie die wij aanbieden in deze categorie heeft corrigerende eigenschappen, is gemaakt van gladde stoffen of stijlvol kant.

Zelfklevende BH’S

Wanneer het door het design van je bruidsjurk niet mogelijk is om bruidslingerie te dragen, dan hebben we bij Poirier dé oplossing, want bij ons zijn er ook plak BH’s of cups verkrijgbaar. Je kunt het beste kiezen voor een plak BH wanneer je bruidsjurk een zeer diep decolleté of een volledig vrije rug heeft. Dit type BH is zelfklevend en geeft vorm en accent aan de buste en dus een mooi decolleté.

Kies de ideale basis voor je Look

De keuze is afhankelijk van je bruidsjurk. Volg hieronder welke (Bruids)-Lingerie voor jou geschikt is.

Wist je dat 80% van alle vrouwen de verkeerde lingerie maat draagt?

Dat is erg jammer, want door het dragen van de juiste maat (Bruids)-lingerie krijg je een betere lichaamsondersteuning en lijk je slanker. Welke vrouw wil dan nou niet?

5 Tips om de juiste (Bruids)-Lingerie te vinden:

1

Laat je buste altijd opmeten door een lingerie-expert. Je lichaam verandert, dus ook je lichaamsmaten. Gok nooit je maat! Dit is namelijk de reden dat 80% van alle vrouwen niet de juiste maat draagt.

2

Denk niet dat een verkeerde maat geen kwaad kan. Doordat vrouwen een verkeerde maat lingerie dragen treden er lichamelijke klachten op. De juiste maat maakt je slanker en zorgt voor een mooiere pasvorm van jouw bruidsjurk en casual kleding.

3

Draag niet jaren dezelfde BH omdat deze zo lekker zit. Wees niet bang om op zoek te gaan naar de juiste lingerie, zeker niet als het gaat om de lingerie die je draagt onder je once-in-a-lifetime bruidsjurk.

4

Laat je niet misleiden door de cupmaat. Kijk juist ‘niet’ naar de cupmaat, maar naar de omtrek. Cupmaten zijn niet standaard en verschillen per lingeriemerk.

5

Je hebt niet je hele leven dezelfde maat. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: “laat je opmeten door een expert!” De bruidsmode specialist adviseert je graag.

Bridal Shapers zijn onmisbaar!

Wil jij dat je bruidsjurk er nog mooier uitziet?

Dan kan door het dragen van een Bridal-Shaper. Een shaper zorgt er namelijk voor dat vrouwelijke lijnen worden geaccentueerd op plaatsen waar jij dat wilt en waar je bruidsjurk dit nodig heeft om helemaal tot zijn recht te komen. Shapers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Oók hebben shapers een hoog draagcomfort en zijn ze eenvoudig en onzichtbaar in gebruik.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0