• €300,- korting op je bruidsaccessoires bij een trouwjurk v.a. €1199,-
  • CBW-erkend

Veelgestelde vragen

Als ik een trouwjurk bestel, is er dan een aanbetaling nodig?

Zodra wij een trouwjurk voor je bestellen is een aanbetaling nodig van 50%, en omdat wij werken volgens de CBW-erkende bruidsmodevoorwaarden en aangesloten zijn bij de branchevereniging valt de aanbetaling dan ook altijd onder het garantiefonds, deze ben je dus nooit kwijt!

Zijn de kosten voor het vermaken van de japon bij de totaalprijs inbegrepen? En moet ik de vermaakkosten meteen betalen, als ik het vermaken door jullie laat doen?

Omdat niet iedere japon vermaakt hoeft te worden en wij ook de vrijheid bieden jouw japon te laten vermaken in je eigen regio (sommige bruiden komen best van ver) zijn de vermaakkosten altijd apart en worden de prijs hiervoor altijd bepaald in het atelier.

Wat zijn de coupeuse kosten voor het vermaken van mijn japon?

Omdat iedere bruid anders is en wij veel verschillende japonnen verkopen wordt de prijs voor het vermaken van de japon altijd in het atelier bepaald. Immers ook de vermakingen zijn zeer uiteenlopend bij de bruiden, iedere bruid heeft haar eigen wensen.

Ook komt het regelmatig voor dat er extra werkzaamheden worden gevraagd zoals extra applicaties op de japon, extra kant of tule, mouwen en veel meer.

De vanaf prijs voor het vermaken van de japon is €199,-. Hierbij gaat het om innemen, uitleggen en de lengte aanpassen (‘eenvoudige’ vermaak zonder kant, steentjes en kralen etcetera.)

Mag ik bij twijfel mijn trouwjurk ook ruilen?

Heb je na de aanschaf van jouw trouwjurk toch twijfels of je wel de juiste keuze hebt gemaakt, of heb je gewoonweg een nóg mooiere japon gezien in onze collecties of op de website? Dan kun je bij ons tot 14 dagen na aankoop jouw japon ruilen.

De japon mag dan uiteraard niet gedragen zijn en moet onbeschadigd en schoon retour gestuurd worden. Daarnaast dient er altijd een gelijkwaardige japon te worden uitgezocht, wij geven namelijk géén geld retour!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0