• €300,- korting op je bruidsaccessoires bij een trouwjurk v.a. €1199,-
  • CBW-erkend

Blog

Wedding Company > Inspiratie  > Nieuw bij Wedding Company: Trouw Tools

Nieuw bij Wedding Company: Trouw Tools

Ontdek onze nieuwe Trouw Tools: Maak je grote dag perfect

Bij Wedding Company draait alles om het creëren van de perfecte trouwdag voor onze klanten. We begrijpen dat het plannen van een bruiloft een spannende, maar soms ook overweldigende ervaring kan zijn. Daarom zijn we verheugd om onze gloednieuwe Trouw Tools te introduceren, die je kunnen helpen bij het plannen van jouw droombruiloft!

Of je nu net bent begonnen met het plannen van je bruiloft of al midden in het proces zit, onze Trouw Tools zijn ontworpen om je te ondersteunen bij elke stap van de reis. Laten we eens kijken naar enkele van de geweldige functies die deze tools te bieden hebben.

1. Trouwdag Checklist

Een van de belangrijkste dingen bij het plannen van een bruiloft is ervoor zorgen dat je niets over het hoofd ziet. Onze Trouwdag Checklist is een handige gids die je helpt om alle belangrijke taken en deadlines bij te houden. Of het nu gaat om het kiezen van de perfecte jurk, het boeken van een locatie of het samenstellen van je gastenlijst, deze checklist zorgt ervoor dat je niets vergeet en dat je stressvrij kunt genieten van je voorbereidingstijd.

2. Budget Tool

Het beheren van je trouwbudget kan een uitdaging zijn, maar onze Budget Tool maakt het een stuk eenvoudiger. Je kunt je budget instellen en bijhouden hoeveel je hebt uitgegeven aan verschillende aspecten van je bruiloft, zoals catering, decoraties en bloemen. Deze tool helpt je om binnen je budget te blijven en eventuele financiële stress te minimaliseren.

3. Gastenlijst Tool

Het samenstellen van je gastenlijst kan soms een ingewikkelde taak zijn, maar onze Gastenlijst Tool maakt het makkelijker dan ooit. Je kunt eenvoudig gasten toevoegen, verwijderen of bewerken, en de tool houdt automatisch het aantal gasten bij. Bovendien kun je speciale verzoeken en dieetwensen noteren, zodat je ervoor kunt zorgen dat iedereen zich welkom en verzorgd voelt op je grote dag.

Dit is slechts het begin!

We werken hard aan het ontwikkelen van meer handige tools om je te helpen bij het plannen van je bruiloft, een tijdslijnplanner en nog veel meer. We streven ernaar om onze Trouw Tools voortdurend te verbeteren en uit te breiden, zodat je alle ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Bij Wedding Company willen we dat je trouwdag een onvergetelijke ervaring wordt, en onze Trouw Tools zijn ontworpen om je daarbij te helpen. We hopen dat je deze nieuwe functies nuttig zult vinden bij het plannen van je bruiloft, en we kijken uit naar je feedback om onze tools nog beter te maken.

Klaar om aan de slag te gaan? Maak vandaag nog een pasafspraak via onze website en ontdek hoe onze Trouw Tools je kunnen ondersteunen bij het plannen van de bruiloft van je dromen. We staan klaar om je te verwelkomen in onze bruidswinkel en je te helpen bij elke stap van de weg.

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven, en met Wedding Company en onze Trouw Tools, ben je op de juiste weg om er een prachtige en zorgeloze dag van te maken.

No Comments

Leave a reply

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0