• €300,- korting op je bruidsaccessoires bij een trouwjurk v.a. €1199,-
 • CBW-erkend

Pasafspraak

Kom trouwjurken passen bij de Wedding Company en ontdek jouw bést Bridal Experience!

Als extra bedankje mag je gratis gebruik maken van onze online Trouw Tools, waaronder een trouwdag checklist, een budget tool en gastenlijst tool. Maak snel je pasafspraak hieronder!

Ontvang € 300,- korting op je bruidsaccessoires bij een trouwjurk vanaf € 1.199,-.

In 5 stappen je trouwjurk!

 1. Maak een pasafspraak bij de outlet of designer store.
 2. We nemen z.s.m. contact met je op voor de definitieve afspraak.
 3. De styliste ontvangt je op de afgesproken datum met een heerlijk kopje koffie of thee.
 4. Neem vooral ook afbeeldingen mee van trouwjurken die je mooi vindt om jouw ideale jurk te vinden.
 5. Gefeliciteerd met jouw trouwjurk! Je kunt de jurk direct mee naar huis nemen en tevens bij ons laten vermaken in het atelier.

Plan je pasafspraak

 • Wedding Company heeft 2 locaties in Almere. Maak je keuze tussen de Designer Store met premium jurken of de Outlet & Vintage Store.
 • Het Lekker Zoet arrangement met diverse lekkere zoetigheden bij je thee of koffie. Ook met mogelijk met Bubbels erbij.
 • DD slash MM slash JJJJ
 • DD slash MM slash JJJJ

Thea heeft mij zo goed geholpen. Het was mijn eerste afspraak en ik heb direct de juiste jurk gevonden. Thea was lief, zorgzaam en heb veel aan haar adviezen gehad. Thea, je bent een topper en bedankt voor je hulp!

Daarom Wedding Company!

 • Meer dan 5000 bruidjes geholpen
 • 8.5 score uit ruim 600 reviews
 • €300,- korting op je bruidsaccessoires*
 • Direct na aankoop je jurk meenemen
 • CBW erkend

Maak een pasafspraak

Erg goed geholpen en met de perfecte jurk weg gegaan!

Bezoek onze Wedding Company store!

Pasafspraak

CBW-erkende bruidsmodewinkel – Jouw geluk, onze belofte!

Flexibele omruilgarantie
Je hebt bij ons de vrijheid om binnen 14 dagen je aankoop om te ruilen. We snappen dat je soms van gedachten verandert. Houd er wel rekening mee dat deze mogelijkheid er niet is als er al aanpassingen zijn gemaakt aan je aankoop of als we direct moeten starten met de voorbereidingen.

Betrouwbare aanbetalingsregeling
Je aanbetaling is bij ons in veilige handen, zelfs als er iets onverwachts gebeurt, zoals een faillissement. In zo’n situatie kun je je overeenkomst voortzetten bij een andere CBW-erkende bruidsmodezaak, met dezelfde fijne voorwaarden die je met ons had afgesproken.

Eerlijke geschillenbeslechting
Als er onverhoopt een geschil ontstaat, kun je altijd terecht bij de Geschillencommissie Bruidsmode en Maatwerk. We zorgen dat al onze voorwaarden duidelijk, eerlijk en up-to-date zijn met de huidige wetgeving.

Shop met vertrouwen bij Wedding Company, want jouw bijzondere dag verdient niets minder dan het allerbeste!

Maak een pasafspraak

Happy Brides

Als moeder en schoonmoeder met de 2 bruiden mee mogen gaan naar de afspraken. Zeer tevreden bruiden -beiden in één keer geslaagd! Vakkundig en zeer vriendelijk geholpen door Thea. Heerlijke sfeer, prachtig aanbod en hoge mate van service.

Ik had niet verwacht dat ik een jurk zou vinden en voelde me bij binnenkomst erg overweldigd. Melissa voelde me erg goed aan en nam rustig de tijd voor me. Ze heeft echt haar best en meer gedaan om mij uiteindelijk met een prachtige jurk naar buiten te laten lopen! Ik zal me tijdens mijn trouwdag mooi en zelfverzekerd voelen!

Winkel met ook ruime collectie jurken op voorraad in meest gangbare maten. Ik gaf vooraf mijn budget door en de medewerkster gaf aan tot welk rek het ongeveer in mijn prijs categorie viel (ze hangen op prijs categorie). Er wordt dus geluisterd naar je wensen en budget. Ze was ook erg behulpzaam met het aangeven wat er nog te veranderen was mbv de coupeuse. Uiteindelijk was de jurk op afgesproken moment klaar en paste hij perfect!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0